LV Viñas Cosmetics llança DermoCoach, un pool de nous plans de formació per donar suport al farmacèutic més que mai

10-07-2020

En tan sols uns mesos, hem vist com han canviat les prioritats, valors, i relacions interpersonals a causa de la pandèmia COVID-19. És en aquest moment en el qual les marques de Dermocosmètica de Laboratorios Viñas, que sempre han estat a la banda del farmacèutic, volen donar-li el seu màxim suport i continuen prioritzant la formació com a eina clau que ajuda a la recomanació dels productes i a la venda activa. La veritat és que, avui més que mai, és el moment de seguir a la banda d'un sector que s'ha vist directament involucrat en la 'nova normalitat' del ciutadà del carrer, sempre a la recerca de consell expert, molt més necessari en aquests moments d'incertesa. El farmacèutic sempre en primera línia.

Per això, com partner implicat que escolta les necessitats de el sector de la farmàcia i vol oferir-li el millor suport possible, acompanyar-lo i brindar-noves eines, LV Viñas Cosmetics ha creat DermoCoach Viñas Cosmetics, un reforç de les sessions formatives amb més i millor contingut, facilitat d'accés i connexió constant per atendre millor als consumidors que van a la farmàcia a la recerca de solucions de la mà de marques de confiança.

Noves eines i encara més a prop, després de la COVID-19

LV Viñas Cosmetics és una àmplia gamma de productes per a la cura de la pell, ulls i ungles, de qualitat farmacèutica i alta eficàcia i seguretat que uneix les marques Belcils, Liposomial Well-Aging, Tanit, i Unglax.

DermoCoach Viñas Cosmetics és una acció de suport al farmacèutic que sorgeix arran de la situació derivada de la COVID-19, en què la formació requereix més importància que mai. Neix amb diversos objectius:

No obstant això, hi ha un objectiu transversal que agrupa els anteriors i que es resumeix en un sol concepte: escolta activa i compartir saber fer per brindar el major suport possible que ajudi a millorar el dia a dia de la farmàcia.

La formació específica sempre és clau

DermoCoach Viñas Cosmetics ofereix 4 plans de formació sobre els seus 4 marques:

  1. Belcils: formacions sobre ulls sensibles i els rituals Belcils.
  2. Liposomial Well-Aging: formacions sobre la cura de la pell madura.
  3. Tanit: formacions sobre les taques de la pell i coneixement de la marca.
  4. Unglax: formacions sobre la cura d'ungles i coneixement de la marca.

Tots els plans inclouen cursos concrets sobre la identificació de la patologia i el seu tractament, així com formacions específiques sobre ingredients clau i temes relacionats amb la gestió d'aquesta categoria a la farmàcia.

Cada curs, dissenyat i impartit per l'equip de formació i màrqueting de Laboratorios Viñas i una DermoCoach, farmacèutica experta en dermofarmàcia, té una durada de 30 min i es realitza online a través d'una plataforma de videotrucades amb possibilitat d'interacció: es respon a dubtes i comentaris en directe, a través del xat o de viva veu.

Cada dimarts i dijous a les 15 hores, estarem connectats

DermoCoach Viñas Cosmetics es va presentar el passat mes d'abril, amb formacions des del mes de maig, i es té previst que es continuïn fins el proper octubre. El delegat de Laboratorios Viñas és qui presenta els plans de formació a la farmàcia i, a continuació, li dóna accés a la inscripció i li facilita tota la informació necessària sobre les formacions i els enllaços per assistir a cadascuna d'elles. Les farmàcies poden contactar sempre amb el seu delegat per a qualsevol informació que necessitin o consultar a través de: infocosmetics@vinas.es.

A més, després de les formacions, DermoCoach Viñas Cosmetics posa a disposició dels farmacèutics un correu electrònic a què poden enviar les seves consultes o dubtes sobre els continguts oferts.

En només dos mesos, ja s'han inscrit 480 farmacèutics de tot Espanya i s'han realitzat un total d'onze formacions a les quals han assistit més de 160 farmacèutics.

Tots tenim la responsabilitat de garantir que la transició a la normalitat es realitzi amb èxit en tots els àmbits. Laboratorios Viñas pretén ajudar durant aquest procés amb aquesta bateria de plans de formació dirigits al farmacèutic, el seu aliat en la tasca de donar a conèixer les seves marques de referència en la cura dels ulls, les ungles i la pell.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.