Mima, cuida i repara les teves pestanyes amb tractaments Belcils

08-05-2020

Des que es va decretar l'estat d'alarma, les nostres vides han canviat molt. Encara que poc a poc anem rescatant trossos de la normalitat perduda, encara hem d'esperar perquè la nostra rutina pugui desenvolupar-se de la mateixa manera que ho feia abans del confinament.
Durant aquestes setmanes no ens ha quedat més remei que fer-nos les cures estètiques a casa. Hem tenyit el nostre cabell, mimat els nostres peus i mantingut la bellesa de les ungles. No podem oblidar-nos de les pestanyes que, ara, amb l'ús de mascareta serà el tret que més destaqui del nostre rostre. D'altra banda, més enllà del seu valor estètic, cal recordar la funció protectorade les pestanyes del sol, de la suor, partícules i al·lèrgens.

Encara no sabem quan obriran els centres especialitzats i no hem de resignar-nos a deixar de cuidar-les. És el moment d'examinar el seu estat i donar-los els mims que necessiten. La bona notícia és que Belcils, la marca líder en tractaments per ulls sensibles en farmàcia, ofereix quatre productes específics que es poden combinar per obtenir òptims resultats.

 ¿Afeblides i amb tendència a la caiguda? Toca un tractament de xoc

Les pestanyes juguen un paper rellevant a l'hora de definir la nostra imatge, per això proliferen les tècniques estètiques enfocades a destacar-les. No obstant això, és freqüent que, passades unes setmanes, es produeixi una pèrdua o debilitament de la pestanya natural. En el cas de les extensions o pestanyes postisses, el pes de cabells artificial ocasiona tensió en el fol·licle provocant la caiguda. Si parlem de líftings o permanents, l'aplicació d'actius que desnaturalitzen la queratina alteren la seva estructura.
Per recuperar les teves pestanyes, necessites un tractament regenerador que freni la caiguda, repari les pestanyes danyades i potenciï el seu creixement. Belcils et proposa un Tractament complet en dos passos:

Com utilitzar-lo: amb la pell neta, aplica-com un eye-liner lliscant la seva aplicador per l'arrel de les pestanyes.

Com utilitzar-lo: amb l'ull tancat, aplica una petita quantitat de crema amb la punta dels dits sobre les pestanyes netes i seques fins deixar-les ben impregnades.
Amb aquest Tractament complet per a les Pestanyes de Belcils aconseguiràs unes pestanyes més fortes i llargues en tan sols 15 dies (80% de pestanyes més forts, el 54% visiblement més llargues i reducció de la caiguda el 71%).

Tractament de manteniment per a donar-los més vitalitat i augmentar el seu creixement

Si l'objectiu és preservar les teves pestanyes de la degradació que pateixen en el dia a dia per factors tan diversos com poden ser l'estrès, l'ús de maquillatges poc respectuosos amb els ulls, els efectes de el sol o mancances de vitamines A, B i E, Belcils et proposa un Tractament de Manteniment que tornarà la brillantor i la vitalitat als teus pestanyes.

Com utilitzar-lo: aplicar diàriament amb el raspall sobre les pestanyes netes i seques. La seva fórmula lleugera i incolora funciona com a base pre-màscarai permet la seva posterior maquillat.

Com utilitzar-la: preferentment a la nit, amb l'ull tancat, aplica una petita quantitat de crema amb la punta dels dits sobre les pestanyes netes i seques fins deixar-les ben impregnades.
Tots els productes Belcils són hipoalergènics i han estat testats sota control dermatològic i oftalmològici poden ser utilitzats per portadors de lents de contacte. De venda en farmàcies i parafarmàcies.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.