Si et pica ... Calmatopic Ya-no-pica. Quin alleujament!

30-06-2020

Arriba l'estiu i amb ell mosquits, aranyes i diferents insectes amb tendència a picar la pell dels més petits provocant una reacció més o menys intensa, irritació, ardor i picor insuportables. Aquest any a més es suma un nou mosquit invasor, l'Aedes japonicus, que s'uneix al ja conegut mosquit tigre que es va instal·lar fa uns anys al nostre país fent incòmode el temps de vacances dels nens, ja que les seves picades, encara que no són perilloses , si molt molestes.

La bona notícia és que Calmatopic Ya-no-pica Roll-on de Laboratorios Viñas és un remei eficaç contra les picades per tenir sempre a mà a casa o al teu lloc de vacances. Com més aviat s'apliqui, abans s'alleujaran les molèsties.

És tan còmode i fàcil d'utilitzar que convé, a partir de certa edat, que siguin els mateixos nens els que el portin a la motxilla sobretot si van a passar un dia d'excursió amb els pares o en els campaments previstos. Es pot aplicar a el primer símptoma.

La fórmula amb ingredients d'origen natural que alleuja

En aquesta època de l'any podem trobar més insectes del que és habitual, les picades són freqüents, especialment a les nits, que en molts casos, solem passar amb les finestres obertes a causa de la calor. Els petits obtenen alleujament immediat gratant-se, el que pot provocar ferides. El 97% de les picades no solen ser greus, però sí molt molestes. En aquests casos, per aconseguir alleujament és suficient aplicar un gel com Calmatopic Ya-no-pica Roll-on.La seva fórmula conté extracte de regalèssia i espígol. La seva bola amb bola metàl·lica facilita molt l'aplicació tòpica local just a la zona on s'ha produït la picada i, a més aporta la sensació de frescor.

Si els pica als petits ...

Per moltes precaucions que prenguem és pràcticament impossible sobreviure a l'estiu sense picades. Així que, si els pica, hem de calmar el dolor i prevenir una possible lesió.

Consells que convé recordar ... per ajudar que els nens no siguin blanc dels mosquits

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.