Vitacrecil Complex Forte aporta vitalitat i creixement al teu cabell

16-06-2020

Vivim accelerats, exigint-nos el màxim i amb un munt de preocupacions pel cap. Estem tan acostumats a aquesta situació que, de vegades, ni tan sols sabem posar-li nom. És l'estrès, un trastorn que ens afecta a tots en algun moment de la nostra vida.

Abans de l'esclat de la pandèmia de COVID-19 ja vivíem en una societat amb alts índexs d'estrès. La crisi sanitària ha empitjorat aquests nivells d'estrès i ansietat. Un estudi realitzat durant les primeres setmanes de confinament per la Universitat Complutense de Madrid(1) va detectar que un 55% dels participants no se sentien capaços de deixar de preocupar o de controlar la preocupació. Igualment, altres estudis internacionals han confirmat que la llarga durada de la quarantena, la por a la infecció, la frustració i l'avorriment, la inadequada informació de moment i els problemes econòmics derivats de la pandèmia són factors que poden provocar estrès i ansietat.

L'estrès té diferents efectes sobre el nostre organisme, tant a nivell psíquic com físic. En el primer cas és freqüent l'augment d'irritabilitat, tristesa o dificultat de concentració. En el segon, una de les conseqüències més comunes és la caiguda de cabells.

Per què em cau el pèl

Existeixen moltes patologies que cursen amb signes d'alopècia. Les més freqüents són:

Alopècia Androgenètica (AGA) o calvície comú. És de caràcter genètic i la pèrdua es va produint al llarg dels anys. Al nostre país el 63% dels homes de 50 anys presenta aquest tipus d'alopècia i el 36% de les dones pateix alopècia androgenètica de patró femení (FAGA), que sol accentuar a partir de la menopausa.

Efluvi Anagènic. Són aquelles alopècies en què les causes o estímuls actuen directament sobre els fol·licles en fase anagen o de creixement, causant una ràpida caiguda. Solen estar provocades per malalties com l'hipotiroïdisme, per deficiències de zinc o àcids grassos essencials, per agents antitumorals o per infeccions micòtiques i bacterianes.

Alopècia areata. Es tracta d'una malaltia benigna autoimmune i autolimitada caracteritzada per la presència de petites àrees alopèciques que, si no es tracten, poden formar grans plaques. En aquest cas també hi ha un factor genètic (el 15-20% dels pacients tenen antecedents familiars), però factors ambientals com l'estrès psicosocial pot ser el desencadenant del brot.

Efluvi telogènicL'estrès emocional, l'ansietat aguda o depressió solen estar darrere de les alopècies telogèniques. Se sap que les catecolamines, la prolactina i el factor de creixement nerviós, els tres bioreguladors clàssics de la resposta a l'estrès sistèmic, modulen el cicle de cabells. En aquest cas es produeix una acceleració de el pas dels fol·licles de anagen (creixement) a Telogen (caiguda), el que comporta una abundant pèrdua de cabell en els 2-4 mesos després de la causa desencadenant. El grau d'efluvi es caracteritza per la durada de l'agent que el causa. Passat un temps el cabell es recupera amb el mateix patró de creixement que es tenia abans de l'alopècia, però en el seu tractament es poden incloure mesures coadjuvants.

La majoria de les consultes respecte a la pèrdua de cabell tant en dermatologia com a les oficines de farmàcia són a causa de l'Efluvi telogènic. No s'ha de subestimar l'impacte emocional que provoca la caiguda de cabells en les persones que la pateixen, ja que sol derivar en més estrès i ansietat, el que les tanca en un cercle viciós que causa un impacte considerable en la seva qualitat de vida.

Vitacrecil Complex Forte, una fórmula única dissenyada per experts

En aquests casos és recomanable prendre mesures que ajudin a incentivar el procés de renovació capil·lar. Vitacrecil Complex Forte de Laboratorios Viñas, la gamma líder en vendes en la seva categoria en farmàcia, és un complement alimentari la específica composició permet mantenir un bon estat de salut capil·lar, especialment en moments d'estrès físic o psíquic. El seu ús està indicat en homes i dones de totes les edats en situacions de pèrdua de cabell per aquesta causa.

La seva fórmula, dissenyada per experts tricòlegs (dermatòlegs especialistes en cabell), contribueix a millorar l'estat nutricional de cabells gràcies a la seva combinació de L-cistina, oligoelements i vitamines essencials necessaris perquè els cabells conservi la seva vitalitat i creixi sa, fort i brillant .

La composició de Vitacrecil Complex Forte inclou l'esmentada L-cistina, un aminoàcid ensofrat que permet la síntesi de queratina, la principal proteïna que conforma el pèl i estimula la seva gènesi, Biotina, una vitamina que allarga el cicle capil·larZinc, que ajuda a mantenir el cabell en condicions normals, Ferro, necessari per a una bona oxigenació del fol·licle pilós, Vitamina B6 que, entre altres funcions, redueix el sèuÀcid Pantotènic, un estimulant del metabolisme energètic del fol·licle.

La gama Vitacrecil Complex Forte de Laboratorios Viñas es presenta en 2 formatsVitacrecil Complex Forte càpsules i Vitacrecil Complex Forte sobres.

6 Tips per mantenir l'equilibri per dins i per fora

Obre't a altres persones. Conversar ens ajuda a alliberar hormones que redueixen l'estrès. Compartir alleugera càrregues.

- Mou-te. L'activitat física facilita la gestió de l'estrès. Practicar una activitat que mantingui la teva atenció focalitzada t'ajudarà a reequilibrar el sistema nerviós.

- Programa un temps per relaxar-te. Reserva a la teva agenda un temps per a tècniques de relaxació com el ioga, la meditació o respiració profunda.

- Cuida la dieta. Una dieta saludable, rica en fruita i verdura, et prepara per afrontar millor les situacions d'estrès. Elimina excitants com el cafè o l'alcohol.

- Procura dormir prou. Anar a dormir i llevar-se sempre a les mateixes hores facilita el descans.

- Pren un complement alimentari específic que aporti vitalitat i creixement al teu cabell. Si notes que l'estrès i l'ansietat estan fent efecte en la teva cabellera, ajuda al teu cabell a mantenir-se fort, sa i vital amb Vitacrecil Complex Forte.

 

(1) Estudi sobre l'impacte psicològic del COVID-19 i la situació de confinamient. Càtedra Contra l'Estigma de Grup 5 i Universitat Complutense de Madrid.

share, link, spread

El nostre web utilitza cookies pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i millorar els seus serveis mitjançant l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si continueu navegant, n'accepteu l'ús de conformitat amb la nostra Política de Cookies.